Szolgáltatásaink

Közösségeket építünk!

A lapkiadás feladatát korunk elvárásainak megfelelően értelmezzük. Munkánk túlmutat nyomtatott sajtótermékek létrehozásán: Mi közösségeket építünk! A Heiling Média Kiadó Kft. a saját médiaeszközeivel alapvetően két különbőző célcsoport elérését biztosítja partnerei számára:

  • A FÖLDGÖMB (B2C): tudományos ismeretterjesztő magazin, mely a földrajztudomány és a Világ iránt érdeklődők széles Olvasóközönségéhez szól, szórakoztató olvasmányos formában. Egyúttal a földrajztudományok kiemelt jelentőségű, szakmai igényességel készített, hiteles folyóirata. A lap kiemelkedő ismertségnek örvend a földrajzos, antropológus, régész, űrkutató és más rokonszakterületek művelői, tudósai, véleményvezérei körében.
  • ELEKTRONET (B2B): az elektronikai ipar fóruma. Elsősorban az elektronikai iparban tevékenykedő szakemberek, üzletemberek, mérnökök, egyetemi oktatók és hallgatók szűkebb, ám nagy jelentőséggel bíró közösségéhez szól. Kapcsolatot teremt a tudományos, a gyakorlati, valamint az üzleti szféra szereplői között.

Mindkét lapunkhoz számtalan egyéb olyan médiaeszköz kapcsolódik, mely az egyes szűkebb, vagy speciális célcsoport hatékonyabb elérését szolgálja. Eszközeink egyaránt alkalmasak hirdetési, vagy promóciós kampányok elemeként segíteni az Ön üzleti sikereinek elérését.

Szakértő a lapkiadásban

Cégünk másik profilja egyéb kiadványok, időszaki folyóiratok, cégek belsőkommunikációs kiadványainak szakmai támogatása. Évtizedes kiadói tapasztalatunk teszi lehetővé, hogy akár a kiadás, arculattervezés, tördelés, marketing, vagy a terjesztés területén igény szerint támogassuk más szervezetek, cégek kiadványainak megjelenését. Ezen a téren is számos referencia bizonyítja munkánk eredményességét. A teljesség igénye nélkül néhány példa:

  • Vasutas magazin – a Magyar Államvasutak folyóirata
  • DUE Tallózó – A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének lapja
  • Az AVON Cosmetics Magyarország belsőkommunikációs kiadványai
  • UNIBEST – Az Unilever Magyarország belsőkommunkációs kiadványa
  • Földrajzi Közlemények – A Magyar Földrajzi Társaság tudományos folyóirata