ELEKTRONET Online

Az ELEKTRONET Online portál a www.elektro-net.hu címen érhető el. Naponta frissülő informáci­ók­­­kal, friss hírekkel látjuk el látogatóinkat az elektronikai ipar szinte minden területéről. A portál rovatszerkezete a nyomtatott lapéhoz hasonló, olvasói célcsoportja szintén azonos. Ám, míg a nyomtatott lapban nagyobb lehetőség nyílik elmélyültebb elemző írások megjelentetésére, addig portálunkon a legfontosabb szerkesztési elv az aktualitás. Ezért igyekszünk minden hírt röviden, szinte azonnal megosztani látogatóinkkal, míg az új technológiák, fejlesztések, események mélyebb hátterét a nyomtatott lapban világítjuk meg.

A lap tematikáját és a célcsoport olvasói szokásait fegyelembe véve az ELEKTRONET Online jelentősége évről évre növekszik. Mérnök olvasóink jelentős része részesíti előnyben az interneten megszerezhető információkat, míg az elektronikai iparban dolgozó üzletemberek továbbra is nyomtatott magazinunkat forgatják szívesebben. Portálunk kiválóan alkalmas termékpromóciókhoz, hirdetési kampányokhoz.


Megjelenési lehetőségek

Fejbanner (Head)
A portál fejrészében váltakozva megjelenő bannerek a legkiemeltebb helyen biztosítják, hogy a látogató számára célba jusson partnereink üzenete.

Hirdetőtábla (Billboard)
A portál jobb oldali sávjában két féle méretben kínálunk bannerrel megjelenési lehetőséget, mely minden oldalon folyamatos megjelenést biztosít partnereink számára.

Tartalomba ágyazva (Content)
A cikkek tartalmi részében megjelenő "content banner" költséghatékonyan, célzottan jutattja el üzenetét az adott rovat cikkeit olvasó látogatók részére. A banner tartalmának megismerése szinte kikerülhetetlen az olvasó számára, hiszen a cikk részeként jelenik meg, ám csak a releváns tartalmak részeként. A content banner esetében Partnerink válszthatnak, hogy melyik rovat cikkeihez kívánják hozzárendelni üzenetüket.

Popup
A leglátványosabb megjelenési lehetőség, mely a portál betöltődésekor jelenik meg, külön ablakban. A látogató nem tudja kikerülni az üzenet megismerését. Ezért korlátozott időre tudjuk csak kínálni partnereinknek, hiszen igen "agresszív" hirdetési forma. Jellegénél fogva kiválóan alkalmas rendezvények, határidőhöz kötött promóciók rövid idejű, ám igen intenzív promótálására.

Tartalom
Online felületeinken lehetőség van termékismertető és PR-cikk megjelentetésére, melyet éves szerződést kötő partnereinknek díjmentesen kínálunk!