ELEKTRONET magazin

Az ELEKTRONET magazin Magyarország vezető professzionális elektronikai szaklapja, az elektronikai ipar szakembereinek fóruma. Évente 8 alkalommal, 8000 példányban jelenik meg, melyben az elektronikai ipar minden szakterületéről igyekszünk csokorba szedni a legfrissebb információkat. A nyomtatott lapban kapnak helyet a hosszabb lélegzetvételű írások, cikksorozatok, elemző cikkek. Üzlet rovatunk iparági gazdasági információkkal, trendekel, pályázatokkal, rendezvényekkel kapcsolatos cikkekkel gazdagítja a tartalmat, mellyel kiegészülve lapunk nem csak a villamosmérnököknek szolgál hasznos forrásként, de az elektronikai iparban tevékenykedő gazdasági szakembereknek is.

ELEKTRONET Online

Az ELEKTRONET Online portál a www.elektro-net.hu címen érhető el. Naponta frissülő informáci­ók­­­kal, friss hírekkel látjuk el látogatóinkat az elektronikai ipar szinte minden területéről. A portál rovatszerkezete a nyomtatott lapéhoz hasonló, olvasói célcsoportja szintén azonos. Ám, míg a nyomtatott lapban nagyobb lehetőség nyílik elmélyültebb elemző írások megjelentetésére, addig portálunkon a legfontosabb szerkesztési elv az aktualitás. Ezért igyekszünk minden hírt röviden, szinte azonnal megosztani látogatóinkkal, míg az új technológiák, fejlesztések, események mélyebb hátterét a nyomtatott lapban világítjuk meg.

E-magazin

Az ELEKTRONET e-magazinja, havi 2-4 alkalommal elektronikus hírlevél formájában kerül kiküldésre közel 10 000 regisztrált látogatónknak. Elektronikus magazinuknkban a portálon megjelenő legérdekesebb híreket, újdonságokat foglaljuk össze.

Rendezvények

Az ELEKTRONET olvasói célcsoportját személyesen a szakmai rendezvényeken érjük el. Fontos ez az direktmarketing-adatbázisunk építése céljából, de Partnereinknek is jó lehetőséget kínál arra, hogy a szakmai kiállításokon, konferenciákon, workshopokon is terjesztett kiadványunkban elhelyezett üzenete célba érjen.