Új honlap várja az ELEKTRONET látogatóit

Szeptembertől nem csak új formát kapott az ELEKTRONET Online, hanem megújult szerkesztése is, mely könnyebb tájékozódást és hatékonyabb böngészést biztosít látogatóinknak. A kezdőlapon érdeklődésének megfelelően mindenki több módon is elérheteti cikkeinket. Bővült a hirdetési lehetőségek tárháza is új bannerformátumok megjelenésével, ami hatékonyabb elérést tesz lehetővé partnereink számára.

Jó kilátások az ELEKTRONET-nél!

Az ELEKTRONET szerkesztősége október 17-én különleges helyszínre, a Szépművészeti Múzeumba hívta meg partnereit. A vendégek a nagyközönség elől elzárt restaurátor műhelyébe látogathattak el és szakértői vezetéssel ismerhették meg a festmények restaurálásának kulisszatitkait. A múzeum felső szintjén elhelyezkedő exkluzív tárgyalóban lehetőség nyílt a szakembereknek kötetlenül, néhány finom falat mellett beszélgetni az elektronikai ipar jövőjéről. A helyszínről kiváló rálátás nyílt a Hősök terére, így a helyezet közel sem tűnt kilátástalannak...

A jövő húzóágazata konferencia

A jövő húzóágazata – Fókuszban az elektronika címmel rendezi meg 2012. június 5-én az American Chamber of Commerce in Hungary hiánypótló rendezvényét. Az AmCham konferenciájának médiatámogatója és együttműködő partnere az ELEKTRONET. A konferencián elhangzó előadásokról lapunk hasábjain számolunk majd be.

Megújult az ELEKTRONET Online

2011. január elsejétől megújult magazinunk online változata az ELEKTRONET Online. A lap új rovatszerkezetéhez illeszkedő tematikával, új köntösben, és áttekinthetőbb formában továbbra is gazdag tartalommal szolgálja látogató információéhségét.