Reklám Oszkár gála A Földgömb magazinnal

A reklámügynökségek példás és hatékony munkájukért járó szakmai elismeréseiket, a Platina, Arany, Ezüst és Bronz EFFIE-ket a Nemzeti Színházban megrendezendő Díjátadó Gálaesten vehették át 2012. október 18-án. A Földgömb magazin támogató partnerként vett részt a rangos eseményen.

Az EFFIE-díj a marketing és kommunikációs szakma egyik világszerte legkiemelkedőbb díja, amelynek célja az olyan hatékony reklámkampányok elismerése, amelyek az adott piaci környezetben ténylegesen beváltották a hozzájuk fűzött reményeket. Az EFFIE az egyetlen olyan szakmai díj, amely a kreativitáshoz hozzárendeli a marketing- és reklámcélok megvalósításának sikerét is, azaz az egyetlen, amely a reklám mögötti valódi célt, az eredményességet díjazza.

Az idén Magyarország legjelentősebb reklámügynökségei rekordszámú, 125 pályázatot nyújtottak be. A reklámhatékonyság hazai seregszemléjén 70 alkotást talált alkalmasnak a döntőbe jutásra a zsűri. A legtöbb színvonalas, rövid listás (shortlist) művel az ACG és a PHD Hungary szállt versenybe a díjakért. Az EFFIE-n idén 12 kategóriában lehetett nevezni, amelyek közül a legtöbb döntős alkotással az Élelmiszer (14), a Szolgáltatások (13), és a Fogyasztási cikkek (9) emelkedett ki. Sikeresen debütált az idei EFFIE új „Big Marketing Idea” kategóriája is, ahol 5 kampány jutott döntőbe. A nevezés és a zsűrizés is egy egyedülálló online rendszeren keresztül zajlott, amit a Sign online ügynökség fejlesztett ki.

A Földgömb magazin minden nyertesnek és résztvevőnek egy féléves előfizetést adott ajándékba. Gratulálunk a nyerteseknek!
foldgomb hirdetes effie